Check out the Latest Articles:
Share |
Strategii de Succes în Comunicare şi Negociere

Majoritatea dintre noi suntem, într-un fel sau altul, implicaţi zilnic în procesul de negociere. Ca orice talent, negocierea poate fi învăţată, practicată şi adusă la nivel de artă, aşa încât, dezvoltarea personală şi profesională în orice domeniu al viieţii, implică o combinaţie de atenţie şi de asumare a riscurilor. Prin intermediul acestui training, Institutul pentru Comunicare şi Cultură doreşte să pună la dispoziţia cursanţilor principalele instrumente, metode, tehnici şi situaţii care le va permite acestora să-şi îmbunătăţească talentul de a negocia.

SUPORT

Pe lângă activităţile de follow-up de care participanţii beneficiază după fiecare training organizat de Institutul nostru, la finalul programului aceştia vor avea ocazia să se întâlnească şi să discute cu potenţiali angajatori (manageri, reprezentanţi IMM şi ai unor companii multinaţionale).

CUI SE ADRESEAZĂ TRAINING-UL:

Training-ul se adresează tuturor persoanelor care doresc să-şi dezvolte simţul şi abilităţile de negociere, în scopul stabilirii unor relaţii puternice, de lungă durată, bazate pe încredere. O bună parte din program este rezervată negocierii comerciale şi se adresează consultanţilor, persoanelor aflate în funcţie de conducere şi agenţilor de vânzări preocupaţi să-şi perfecţioneze  profesionalismul şi nivelul de expertiză.

BENEFICII ŞI COMPETENŢE. La finalul acestui training participanţii vor şti:

 1. Cum să pregătească şi să finalizeze cu succes o negociere
 2. Cum să recunoască diferitele tipuri de negociatori
 3. Cum să folosească principalele instrumente ale negocierii
 4. Cum să comunice eficient
 5. Cum să reziste mai bine presiunilor exercitate asupra lor în timpul negocierii
 6. Cum să facă faţă obiecţiilor
 7. Cum să-şi vândă produsele sau serviciile în cele mai bune condiţii de preţ şi de profit.

AGENDA TRAINING-ULUI:

 1. Ce este negocierea
 2. Elemente ce intervin în cadrul negocierii: timpul, informaţia şi puterea
 3. Tehnici de comunicare şi ascultare activă
 4. Comportamentul nonverbal. Limbajul negocierii.
 5. Strategii şi stiluri de negociere
 6. Pregătirea unui plan de negociere
 7. Finalizarea cu succes a negocierii
 8. Arta de a negocia într-o situaţie de cooperare
 9. Arta de a negocia într-o situaţie conflictuală
 10. Strategii de succes în negocierea comercială
 11. Negocierea de gherilă.

DATA:

29 octombrie, orele 17:00 – 20:00 şi 30 octombrie, orele 10:00 – 15:00.

LOCAŢIA:

Cluj Community Center (în Sigma Center, Str. Republicii nr. 109, Cluj-Napoca). Fotografii ale locaţiei.

INVESTIŢIA ÎN TRAINING:

149 RON / cursant. Cursanţii beneficiază de un discount care poate fi cumulat:

 • de 10% dacă au mai participat la training-urile Institutului pentru Comunicare şi Cultură;
 • de 10% dacă se înscriu cu cel puţin şapte zile înainte de training;
 • de 10% dacă fac parte din aceeaşi organizaţie sau companie;
 • de 20% dacă sunt studenţi, masteranzi sau doctoranzi;
 • de 10% dacă sunt şomeri.

TRAINER (atestat CNFPA): Codruţa Porcar.

Training-ul prezintă exemple şi analizează exerciţii concrete ce pot fi ulterior valorificate în mod direct de către cursanţi. El este conceput interactiv, îmbină teoria cu practica şi încearcă, prin sistematizarea experienţei profesioanale, să adapteze conceptele teoretice la realitatea de pe piaţă.

În urma participării la training, cursanţii vor obţine certificarea din partea Institutului pentru Comunicare şi Cultură sub forma unei diplome bilingve (română-engleză) personalizate, care atestă punctual competenţele profesionale dobândite.

Descarcă formularul de înscriere – Link inactiv, inscrierile sunt inchise!

Vezi galeria foto a evenimentului 1. Tudose Daniela (Reply) on Monday 11, 2010

  Am primit e-mailul vostru si m-ar interesa aceasta invitatie, insa nu stiu cum se va derula acest training intrucat nu am mai participat la o astfel de activitate. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea oferi cateva detalii in aceasta privinta

  • Cristian Hainic (Reply) on Monday 11, 2010

   Buna Daniela,

   Multumim pentru interesul tau.

   Training-ul se va desfasura conform agendei de mai sus; el este conceput interactiv, partea practica (exercitii, exemple practice, studii de caz, jocuri de rol, feed-back personalizat) reprezentand 60-70% din curs, la care se adauga mici pauze de cafea & fursecuri. 🙂

   Cursul presupune un tip de educatie informala si vizeaza dobandirea competentelor anuntate mai sus prin implicarea cat mai activa a participantilor in activitatile sale.

   Te asteptam cu drag si suntem bucurosi sa-ti oferim orice alta informatie in caz de nevoie.

 2. silvia (Reply) on Monday 11, 2010

  Buna,
  Mi se pare foarte interesant training-ul si chiar vreau sa ma inscriu dar nu stiu de ce nu pot sa completez formularul online. Ce as putea face?

  • Cristi (Reply) on Monday 11, 2010

   Buna Silvia,

   Poti descarca formularul facand “click” pe fraza “Descarcă formularul de înscriere” de mai sus sau pe urmatorul link: http://www.icc.org.ro/wp-content/uploads/2010/10/Formular-inscriere-Strategii-de-succes-in-comunicare-si-negociere-29-30-octombrie-2010.doc

   El trebuie salvat pe calculatorul tau, completat si trimis la adresa de email contact@icc.org.ro ca atasament. Vei putea completa numai casutele special asignate acestui scop, restul documentului fiind securizat.

   Ti-am trimis si pe adresa ta de email un formular ca atasament, precum si instructiuni alternative completarii acestuia.

   Tin sa mentionez ca datorita faptului ca ai incercat sa te inscrii inainte cu 7 zile de data desfasurarii evenimentului, beneficiezi de reducerea aferenta de 10%, care poate fi cumulata cu celelalte (daca esti studenta, daca mai vii cu un / o coleg(a) etc.).

   Iti stam la dispozitie pentru orice alta informatie.

 3. Onac Corina (Reply) on Monday 11, 2010

  As fi interesata de acest training intrebarea mea este daca mai sunt locuri disponibile daca numarul acestora este limitat si cum procedez.

 4. antonina (Reply) on Monday 11, 2010

  mai sunt locuri disponibile?am fost plecata din localitate si de abia acum am primit mailul.as dori sa aflu daca pot sa ma mai inscriu si sa platesc maine ?

 5. Cristi (Reply) on Monday 11, 2010

  Buna,

  Am vorbit la telefon 🙂 Asteptam formularul de inscriere si sa ne vedem cu bine maine.

 6. […] So if you’re in Romania and are looking forward to this event, feel free to find out more and book your place here. […]

 7. […] So if you’re in Romania and are looking forward to this event, feel free to find out more and book your place here. […]