Check out the Latest Articles:
Share |
Parteneriat între Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj şi I.C.C.

În data de 9 august 2010 Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj a devenit partener de onoare al Institutului pentru Comunicare şi Cultură (ICC).

Protocolul de colaborare semnat între cele două părţi simbolizează reunirea unei bogate tradiţii culturale clujene cu avântul tinerilor cercetători care au fondat Institutul nostru. Prin colaborarea cu prestigioasa instituţie clujeană, ICC doreşte să fie mai aproape de cei 31.305 utilizatori înscrişi în bazele de date ale Bibliotecii şi să contribuie activ la creşterea numărului acestora prin acţiunile sale sociale şi culturale.

Formarea profesională continuă şi de calitate este o necesitate pe cât de reală, pe atât de absentă în mediul profesional românesc. Misiunea Institutului pentru Comunicare şi Cultură este de a contribui la remedierea impasului în care societatea noastră se află la ora actuală, prin implementarea de programe eficiente, complexe şi adaptate nevoilor participanţilor.

Ca urmare a acestei colaborări, utilizatorii şi vizitatorii Bibliotecii Judeţene se pot implica pe viitor în diferite manifestări cultural-ştiinţifice, cursuri şi training-uri profesionale, simpozioane, conferinţe, expoziţii, întâlniri cu oameni de afaceri, dezbateri ş.a.

Cristian Hainic, Preşedinte ICC
Codruţa Porcar, Vicepreşedinte ICC
contact@icc.org.ro
www.icc.org.ro
Cluj-Napoca, 12 august 2010  1. Ai o întrebare sau un comentariu? Lasă un răspuns!